top of page
Търсене
  • Снимка на автораsasaguribg

В търсене на happy sushi


Търсенето на happy sushi значително е нараснало през последното десетилетие не само заради невероятния и любим вкус, но и заради начина на живот, който все повече хора ориентират към нискокалоричното и здравословно хранене. А какво по-добро в тази насока от качествено и апетитно суши? SASAGURI sushi bar не Ви ограничава да избирате между полезно или вкусно – при нас откривате и двете. Ако сте в настроение за истинско happy sushi, сте дошли на правилното място.

Happy sushi – основни компоненти

Трите основни компонента на happy sushi са риба, ориз и соев сос. Всички те в комбинация със зеленчуци, филаделфия, скариди, нури и още много други невероятни продукти, превръщат сушито в това, което толкова много обичаме днес.  Режимът на хранене, включваш happy sushi, предполага здравословен начин на живот и е изпитана рецепта за дълголетие. А прекрасният вкус и вълнуващо преживяване са допълнителен екстра бонус.

Happy sushi и рибата

Рибата разбира се е един от най-важните компоненти за happy sushi. Това е причината, поради която трябва да се използват само качествени рибни продукти, които да гарантират не само отличен вкус, но и сигурност, без негативни последици за здравето.  Класическото японско суши се приготвя с прясна, сурова риба и морски дарове.  В новите стилове за приготвяне на happy sushi се е наложило използването основно на филе от пушена риба, което се отличава с удивително добър и предпочитан вкус. 

Happy sushi и ориза

Важна предпоставка при приготвянето на happy sushi е вида и обработката на ориза, който е сърцето на много рецепти. Суши не се прави с какъвто и да е сорт ориз и е много важно запазването на неговата констистенция. За тази цел се използва и специален оцет. Изключително важна роля играят начинът и времето на варене, които са ключови за крайния резултат. 

Happy sushi и соевия сос

Соевият сос при дегустирането на happy sushi традиционно идва от Япония и продължава да бъде актуална тенденция. Изборът на автентичен соев сос е важен за отключването на цялостната палитра от вкусове, които happy sushi разкрива. 

Висококвалифицирани майстори за приготвянето на happy sushi

В SASAGURI sushi bar работят изключително квалифицирани и опитни майстори в приготвянето на happy sushi. Това е изкуство, което за тях се е превърнало в истинско съвършенство. 

Happy sushi е интересен и творчески процес, който върви ръка за ръка с отлична организация и перфектна хигиена, които да гарантират качество без абсолютно никакви компромиси.

Happy sushi за всички

Нискокалоричното и супер вкусно happy sushi е популярен вариант и за много вегетарианци, чийто вкус и предпочитания, могат да бъдат напълно удовлетворени от нашите изискани предложения. Happy sushi е интересна съвременна и апетитна алтернатива на традиционното хранене и дава възможност за начин на живот, съобразен с предпочитанията и нуждите на всеки. То е невероятно допълнение към стандартните навици за хранене и е прекрасен избор за разнообразяване и обогатяване на менюто. Любителите на happy sushi са запознати с всички ползи на този вид храна, което в комбинация с отличните вкусови качества, го прави предпочитан и търсен вариант от хора във всички възрасти. 


27 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page