top of page
Търсене
  • Снимка на автораsasaguribg

Суши София – преживяване за всички сетива

Суши София – къде можете да хапнете най-доброто суши в града и в приятна обстановка?

Суши София – селекция от най-доброто

Ако искате да се насладите на най-доброто суши в София, задължително трябва да посетите ресторантите на Sasaguri sushi bar. Това е мястото за истинските ценители на екзотичните рулца, както и за тези, които никога до сега не са опитвали суши в София или където и да било другаде.  Sasaguri sushi bar суши в София е очарователно и приветливо място, където можете да пробвате класически и нетрадиционни ястия, които се отличават с уникален вкус, защото са приготвени в различни комбинации с пресни и качествени продукти. Селекцията на нашите шеф майстори е перфектният начин да прекарате страхотно своето време, хапвайки удивително добро суши в София, а защо не и с чаша хубаво вино в ръка.  С акцент върху свежестта и хармонията, Sasaguri sushi bar  определено ще влезе във Вашия списък за топ ресторанти за суши в София.

Кратка история на сушито 

Сушито е измислено преди хиляди години в Япония, като специална технолия, която да запази суровата, почистена риба. Тя се е слагала и притискала между ориз и сол с тежък камък отгоре в продължение на няколко седмици и след това се е покривала с водорасли, докато рибата ферментира. През 18-ти век, готвач от Токио на име Йохей Ханая решава да игнорира процеса на ферментация и директно да сервира ястието. Сушито със сурова риба става изключително популярно и се появяват два различни стила за неговото приготвяне стил кансай и стил едо. В САЩ и Европа се налага стилът едо, който става по-предпочитан и харесван от повечето хора. Модерният прочит на традиционните рецепти за суши дават отражение в начина, по който съвременния човек се храни, обединявайки класическия вкус с нови и уникални съставки, за постигането на едно по-пълноценно изживяване за суши в София и по целия свят. Опитайте най-доброто суши в София, заповядайте в суши бар Sasaguri sushi bar

Здравословно ли е да се яде суши в София?

Когато си задавате въпроса: “Суши в София – здравословно ли е и оказва ли благотворно влияние върху организма?”, отговорът е “ДА!”. Има безброй ползи за човешкото здраве и подобряването на цялостния тонус от консумацията на суши, а най-хубавото е, че те са съчетани със страхотен вкус. Удобно разположени, ние имаме достъп до продукти и съставки за най-доброто суши в София, доставяйки Ви винаги ястия и хапки с отлично качество. Ние работим с експерти по храните, за да усъвършенстваме нашите рецепти за суши в София, така че нашият продукт никога не прави компромис с качеството или вкуса.

Суши София – преживяване за всички сетива

Както вече уточнихме, в случай, че понякога се чудите къде бихте могли да хапнете най-доброто суши в София, със сигурност ще попаднете на един отговор – ресторантите Sasaguri sushi bar. Можете да се обзаложите, че има много основателни причини това да е така.  С отличното си местоположение и невероятна обстановка, можете да се насладите на цялостно преживяване за суши в София, независимо дали просто сте решили да похапнете, имате бизнес среща или искате да отбележите специален повод.  Нашите майстори ще доставят на небцето Ви уникално вкусово преживяване, което е пример за най-доброто суши в София. Класическите и нестандартни рецепти създават симбиоза от културно богатство, което е резултат на комбинацията между традиция и иновация в начина на хранене.  Нашето суши в София е известно с това, че добавя нещо уникално към всяко наше предложение, предлагайки богатство от възможности, които да отговорят на различните предпочитания на всеки наш клиент и са уникално преживяване за всички сетива.  Имате опция да избирате и между различни сетове от хапки, които са подходящи за малки и големи компании. Порциите са големи, цените са изключително достъпни, а качеството е гарантирано от опитни експерти в приготвянето на най-доброто суши в София.


17 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page